FNV Bouw maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten

 Over FNV Woondiensten 

Over FNV Woondiensten 

Cao voor woningcorporaties 

FNV Woondiensten is de vakbond die zich sterk maakt voor leerlingen, werkenden, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden in de sector van woningcorporaties, en is onderdeel van de vakbond FNV Bouw. Deze sector bestaat uit woningbouwverenigingen, woningcorporaties, woningbouwcorporaties en andere woondiensten. FNV Woondiensten onderhandelt over de cao voor medewerkers van woningcorporaties en zet zich in voor individuele en collectieve ondersteuning aan corporatiemedewerkers.

FNV Woondiensten staat leden bij in de onderhandelingen over fusies tussen woningcorporaties en reorganisatietrajecten. Bovendien begeleidt FNV Woondiensten ondernemingsraden.
FNV Woondiensten is vertegenwoordigd in het bestuur van SPW, pensioenfonds voor de woningcorporaties, en maakt deel uit van FLOW, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de woondiensten.

Individueel
- Werkdruk en agressie
- Gezond en veilig werken
- Loopbaan en carrière
- Glazen plafond en doorstroommogelijkheden voor vrouwen
- Pensioen, rechtsbijstand en belastingservice

FNV Woondiensten staat naast u op de werkvloer. Met goede individuele ondersteuning probeert FNV Woondiensten de medewerkers in de woningbouwvereniging te laten groeien in ontwikkeling. Samen met onze Landelijke Sectorraad, uw vertegenwoordiger bij FNV Woondiensten, passen wij onze dienstverlening aan op uw behoeften.
Vakbondsvrijwilligers en medewerkers van FNV Woondiensten zetten zich dagelijks in om de belangen te behartigen van werknemers, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden in de sectoren woondiensten; Belangen op het terrein van werk en inkomen. Door onze ervaring, aanpak en grote achterban wordt er naar ons - en dus ook naar u - geluisterd.
FNV Bouw is onderdeel van de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV). De FNV is verreweg de grootste en sterkste vakcentrale van Nederland. Van de ruim 1,9 miljoen Nederlanders die lid zijn van een vakvereniging zijn er 1,2 miljoen (63 procent) lid van de FNV.
FNV Bouw is een democratische vereniging waarin u kunt meepraten en meebepalen hoe we zaken aanpakken.

Publicatiedatum: 19-04-2014Login

Wachtwoord vergeten? Registreren Nieuw!

Lidmaatschap
Nu direct lid worden